Spännande grejor på gång!

24.04.2019

Under våren har Amanda gett sig tusan på att göra Naturlaboratoriet till den absolut bästa på skolplanscher och nystat in sig helt i nya retuscheringsmetoder. Varenda en av alla motiv har fått genomgå en omvandling där färger, bakgrund och texter fått sig en riktig uppfräschning. Nu kan vi med säkerhet säga att varenda motiv är sanna till en riktiga växten med fortfarande har kvar den där underbara känslan av gammeldags skolplansch. Med nya metoden är också alla bakgrunder i samma ton, vare sig du vill köpa en växtplansch, insekt eller fågel — allt för att skolplanscherna snyggt ska passa ihop på din vägg!

 

De nya retuscheringen kommer in allt eftersom, så håll utkik! I samklang med uppfräschningen är det möjligt att lite nya och häftiga motiv trillar in...

 

 

 

 

 

Ha en fin helg allihopa!

Please reload