Välkomna in i labbet!

10.03.2019

 

Välkomna tillbaka in i labbet!

Efter höstens uppehåll är vi nu tillbaka och trycker planscher som aldrig förr! Vi har i samma veva fått en ny kollega till labbet: Henrik - som kommer hjälpa oss med allt från att hålla instagram uppdaterat till att kontakta inredningsbutiker och återförsäljare. Så laddade med vårenergi är vi alla taggad på att fortsätta göra Sveriges bästa skolplanscher!

 

Håll utkik för nyheter och kampanjer nu när temperaturen stiger igen och alla växter tinar upp. Finns det några växtmotiv som ni saknar? Som alltid är ni mer än välkomna att kontakta oss om ni vill ha en skolplansch av en växt, fågel eller insekt som vi inte har i vårt sortiment. Vi letar i vårt bibliotek av vetenskapliga motiv till planscher och kan som oftast hitta något!


Med det sagt önskar vi er alla en härlig vår!

 

Please reload