Fåglarna har landat

08.04.2018

 Äntligen är de här - skolplanscher med fågelmotiv! Sedan våra första planscher har vi alltid haft en dröm om att utvidga sortimentet till något som ligger oss varmt om hjärtat - nämligen fåglar. Motiven kommer från ett gammalt läroverk och illustrationerna är klassiska avbildningar av Europeiska fåglar. 

 

Än så länge hittar ni planscher med motiv av talgoxe (vår favorit), kungsfiskare och koltrast. Fler kan komma! Skriv gärna till oss om ni har en favoritfågel ni skulle vilja se på en plansch! Som alltid finns våra planscher med eller utan skolplanschram och i tre format: A4, A3 och det stora A2-formatet.

 

Det dyker också upp lite nya planscher av bland annat te i sortimentet nu, håll ögonen öppna! Alla motiv är i vår klassiska retro-stil och planscherna är tryckta på bomullspapper i högsta kvalité. 

 

Please reload