Inspiration för heminredning

13.07.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hejsan!

Det kändes som att det var dags att dela med sig av lite inspiration till hur en kan använda våra posters. Det är ju faktiskt så att en kanske vill visa dem på ett annat sätt än med skolplanschramarna. Här kommer därför fyra bilder där ett par olika botaniska motiv och insektsprints visas på olika sätt.

Tallpostern visas med våra klassiska skolplanschramar vilket vi tycker passar den otroligt bra. Våra fjärilsbilder funkar fantastiskt även helt utan ram. Stående högst upp i bokhyllan lutad lite casually mot väggen, eller fastsatt i en clipboard med ett ställ. Liljekonvaljsplanscher ackompanjeras av en väldigt enkel, stilren svart ram och en luftplanta (tillandsia).

 

Dessa bilderna finns utspridda på lite olika sociala medier, för mer inspiration rekommenderar vi er att titta in där. Allra mest inspirationsbilder hittar ni på Instagram & Pinterest. Vi är också aktiva på Facebook och lägger upp en del på både Twitter och Tumblr. Vi vill också uppmuntra er, att visa upp hur ni använder våra produkter i er inredning, ni får därför gärna lägga upp bilder på sociala medier och hastagga med #naturlabbet

 

Det gör oss väldigt glada!

Ha det fint så länge!

Please reload